Manufacturers: Sapim, SM

Rostfria cykelekrar


Rostfria cykelekrar som är tillskurna till bestämd storlek, anpassade och ekrade på ett lämpligt sätt garanterar säkerhet och maximal prestanda.
Idag, i tider av moderna teknologier och när rostfritt stål har blivit allt vanligare, finns det knappt något problem att välja ekrar med lämpliga parametrar.

Ekerlängd på kundens beställning

Eftersom vi vill ge våra kunder maximal frihet erbjuder vi cykelekrar i rostfritt stål som skärs till efter kundens önskemål. Vi kan tillverka ekrar med längder från 40 till 300 mm. För att anpassa vårt sortiment till kunder erbjuder vi även pulverlackering så du kan skapa din egen färgkomposition. Verktygen som finns i vår maskinpark garanterar att lackering är noggrann och rejäl, alltså utan sprickor och med lång livslängd. Pulverfärgerna som används för målning av rostfria cykelekrar är godkända och säkra.

Populära ekrar i vår butik

Vårt sortiment är utvalt med hänsyn till endast beprövade och pålitliga tillverkare. I vår butik fick vi alltså ta in bl.a. det belgiska varumärket – SAPIM med dess flaggskeppsmodeller av ekrar: SAPIM Leader och SAPIM Leader black. Dessa modeller garanterar en unik kvalitet av ekrar och nipplar samt gör rätt spänning möjlig.

I vårt sortiment finns ett brett utbud av cykelekrar i rostfritt stål och mopedekrar samt motorcykelekrar med tjocklek på 2 och 4,4 mm. Gängorna på alla ekrar som finns tillgängliga hos oss tillverkas med gängrullmaskiner som är speciellt utvalda för detta ändamål.

En bra märkning på ekrar hjälper att välja dem rätt. Vi ser därför till att våra produkter är noggrant markerade med nippellängd, -huvud och -fläns samt hållängd. På varje typ av ekrar anger vi också om priset gäller ett styck eller en sats.

Vilken ekerlängd kommer att vara lämplig?

För att välja längd på ekrarna i rostfritt stål rekommenderar vi förstås att räkna ut den exakt med hjälp av vår ekerkalkylator. Detta verktyg som ständigt utvecklas tar hänsyn till en rad olika faktorer som gäller beräkning av det önskade avståndet mellan navet och hjulflänsen.