Rostfria motorcykelekrar


Rostfria ekrar till motorcykelhjul med tjocklek från 3 till 4,4 mm. Tillverkade i rostfritt stål med nipplar i mässing eller förnicklade nipplar. Kvaliteten bekräftas av det tjeckiska varumärket SM. Vi erbjuder professionellt tillverkade satser med rostfria ekrar med nipplar med längder mellan 16 och 20 mm.

Vad är motorcykelekrar?

Ekrar till motorcykelhjul är, samma som cykelekrar, tunna pinnar som förbinder navet med fälgen. Det är bäst om de är tillverkade i högkvalitativt rostfritt stål med sin tjocklek och längd som är anpassade exakt efter ett visst hjuls behov. En kombination av ekrarnas låga vikt med deras lämpliga hållfasthet garanterar maximal prestanda och körsäkerhet. Om ekrarna inte väljs korrekt, om de inte justeras eller om fälgen inte spänns korrekt kan det leda till att den skadas vid överbelastning. Därför rekommenderar vi att kontrollera ekrarnas spänning regelbundet och justera dem med en lämpligt anpassad nyckel.

Hur ser våra rostfria motorcykelekrar ut?

I vårt sortiment kan du hitta ekrarna som tillverkas av det tjeckiska företaget SM. Dessa är rostfria motorcykelekrar av hög kvalitet som är bekräftad med många tester som tillverkaren genomförde. Våra ekrars material gör att de tål belastning som är typisk för de motorcykelmodeller som ekrarna är avsedda för och bibehåller sin nödvändiga flexibilitet då. De rostfria motorcykelekrarnas längd anpassas på kundens beställning, beroende på motorcykelmodellen och ekermönstret som har skickats. Tjockleken på de tillverkade rostfria motorcykelekrarna är 3, 3,4, 3,9 och 4,4 mm. Våra ekrars gängor tillverkas med gängrullmaskiner, vilket garanterar maximal brotthållfasthet.

De mässingnipplar och förnicklade nipplar som vi erbjuder är markerade exakt med huvud- och flänsdiameter, nippellängd och storlek av nyckelhål.

Extra tjänster när du väljer rostfria motorcykelekrar

Förutom det breda utbudet av de rostfria ekersatserna erbjuder vi våra kunder möjlighet att pulverlacka ekrarna i olika färger. Målningen utförs i professionella förhållanden som garanterar högkvalitativ färgbeläggning, böjningar utför vi enligt kundens individuella specifikation.